Despre Noi


Compania Vladnicotrans SRL este o companie bazata doar pe transport si logistica in traficul intern si international de marfuri.

Avem un colectiv tinar si energic care nu are bariere, mereu gata sa gaseasca Solutia la cel mai efectiv transport pentru Dvs.

Scopul  nostru este ca  marfa dumneavoastră să ajungă la timp şi în deplină siguranţă la destinaţie cu cele mai rentabile preturi.

Pentru noi fiecare client conteaza de aceea lucram cu fiecare in parte si gasim Solutia ceea mai rentabila pentru orice partida de marfa fie la grupaj sau excluziv cu un timp de transit foarte mic

multumita parcului nostru auto care circula in continu si cu o gama bogata de autovehicole de la microbuse pina la camione de 22 T  care sunt dispuse mereu catre Dvs pentru a va sadifce cerintele catre orce directie a Europei si CSI.

-transport cu camioane de 22 tone cu urmatoarele dimensiuni: L-13.6m, l-2.5m, H-2.7m, masa total maxim admisa-22tone;
-transport cu camioane de 12 tone cu urmatorele dimensiuni: L-7.5m, l-2.5m, H-2.3m, masa total maxim admisa 12tone
-transport cu camionete 7.5 tone cu urmatoarele dimsneisuni: L-7.5m, l-2.5m, H-2.3m, masa total maxim admisa 7.5tone
-transport cu camionete cu masa total maxim admisa de 3.5tone precum si sprintere cu masa total maxim admisa cuprinsa intre 1.5tone si 2.4tone.

Acoperim asadar intreaga paleta de transport al marfurilor generale, pliindu-ne pe cerintele de transport ale clientului.

Va asiguram transport marfa cu camioane dotate cu oblon hidraulic si liza(tranpalet), in functie de cerinta dvs.

Search